Teknisk oversættelse

Oversættelse af tekniske dokumenter

Hvad er teknisk oversættelse?

Hos Alpha-Lingua er vi seks statsautoriserede translatører og tolke, der har mange års erfaring i at oversætte tekniske dokumenter til og fra engelsk, tysk, spansk, polsk og italiensk. Se eksempler nedenfor.

Oversættelse inden for industri og produktion
Hvis du beskæftiger dig med international handel i en industri- eller produktionsvirksomhed, har du måske brug for at få oversat tekniske dokumenter eller tekster af en translatør, som har indsigt i teknisk fagsprog. Det har Alpha-Lingua, og vi leverer oversættelser, der er præcise og gennemarbejdede og af høj faglig kvalitet.

Skal dit dokument være juridisk gyldigt?
Hvis din tekniske oversættelse skal bruges i en juridisk sammenhæng eller forelægges en offentlig myndighed, skal den forsynes med et stempel af en statsautoriseret translatør og tolk for at være retsgyldig. Det kan for eksempel være en oversættelse af en kravspecifikation, en vejledning eller et udbud.

Råd og vejledning
Har du brug for sproglig rådgivning i forbindelse med din kontakt med offentlige myndigheder i udlandet, er du velkommen til at kontakte os på telefon 33 14 66 26 eller info@alpha-lingua.dk. Vi vejleder også gerne om, hvornår en oversættelse skal bekræftes og eventuelt forsynes med en apostille, så den er retsgyldig.

Inden for teknisk sprog tilbyder vi også tolkning.

Eksempler på tekniske dokumenter
Af tekniske dokumenter har vi blandt andet erfaring med at oversætte: Autoteknik, brobeskrivelser, brugervejledninger, bud, diagnosticering, energi, feasability studies, forhandlerkontrakter, fundering, garantiaftaler, geotekniske rapporter, kataloger, installationsvejledninger, instruktionsbøger, IT-vejledninger, kravspecifikationer, kursusmateriale, letbaner, lokalisering og versionering af software, manualer, miljø, offentlige bygningers vedligeholdelse, projektbeskrivelser, renoveringer, reparationsvejledninger, systemimplementering, tekniske meddelelser og specifikationer, transport, udbud, vejbeskrivelser og værkstedskontrakter.