Kurser og kulturtræning

Alpha-Lingua Kurser tilbyder fagspecifikke sprogkurser og kulturtræning i italiensk for myndigheder og private kunder, som ønsker at udvikle og efteruddanne deres medarbejdere.

Undervisningen varetages af kursusleder Carina Graversen, der er statsautoriseret translatør og tolk i italiensk i oversætter- og tolkevirksomheden Alpha-Lingua.

Specialist i juridisk, teknisk og økonomisk sprogbrug
Igennem mange år har Carina Graversen arbejdet som translatør og tolk for offentlige myndigheder, advokater, revisorer, virksomheder og privatpersoner. Hun har derfor oparbejdet en omfattende viden om juridisk, teknisk og økonomisk sprogbrug. Herudover har hun en indgående indsigt i forretningskulturen i Danmark og i Italien.

Den viden ønsker Carina Graversen at dele via fagspecifikke sprogkurser og kulturtræning, og hun kan klæde medarbejdere på til for eksempel at varetage en virksomheds køb og salg på det italienske marked.

For mere information

Foruden italienskundervisning formidler Carina Graversen også sprogkurser og kulturtræning i engelsk, tysk, fransk og spansk. Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte Carina Graversen. Telefon 33 14 66 26.