Kurser og kulturtræning

Vil du lære italiensk?

Alpha-Lingua Kurser tilbyder fagspecifikke sprogkurser, kulturtræning i italiensk for myndigheder og private kunder, som ønsker at udvikle og efteruddanne deres medarbejdere, og sprogundervisning til private.
Undervisningen varetages af kursusleder Carina Graversen, der er certificeret translatør og tolk i italiensk i oversætter- og tolkevirksomheden Alpha-Lingua.

Specialist i juridisk, teknisk og økonomisk sprogbrug

Siden 2001 har Carina Graversen arbejdet som translatør og tolk for offentlige myndigheder, advokater, revisorer, virksomheder og privatpersoner. Hun har således oparbejdet en omfattende viden om juridisk, teknisk og økonomisk sprogbrug. Herudover har hun en udbygget indsigt i forretningskulturen i både Danmark og i Italien.

Bliv klædt på i italiensk sprogligt og kulturelt

Denne bjergkam af tværkulturel indsigt og viden kan du få lov at gå på opdagelse i ved at deltage i Carina Graversens sprogkurser og kulturtræning. Undervisningen er altid tilpasset den enkelte kursist på baggrund af vedkommendes forudgående form og forventninger til forløbet. Carina Graversen klæder eksempelvis medarbejdere på til at varetage en virksomheds køb og salg på det italienske marked, privatpersoner til at trives i deres feriehverdag i Italien eller kommende embedsfolk til at begå sig i det italienske system og forvaltningsgange.

For mere information om italiensk undervisning

Foruden italiensk undervisning formidler Carina Graversen rolex horloges replica også sprogkurser og kulturtræning i engelsk, tysk, spansk og polsk. Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte Carina Graversen. Telefon 33 14 66 26.

Italiensk

Certificeret translatør og tolk i italiensk

Carina Graversen
Tlf. +45 2627 1248
graversen@alpha-lingua.dk

Om Carina