Oversættelse hos Alpha-Lingua

Oversættelse på højt fagligt niveau engelsk, tysk, spansk, italiensk og polsk

Oversættelse på højt fagligt niveau

Alpha-Linguas oversættere udfører alle oversættelse af høj kvalitet inden for alle fagsprogsgenrer mellem dansk og den enkelte oversætters fremmedsprog.

Fagsproglig oversættelse

Jurister, revisorer og tekniske eksperter har alle deres eget, særlige fagsprog, og det giver sig selv, at man nødvendigvis må have indsigt i et fagsprog for at kunne oversætte det korrekt.

Vi oversætter til og fra engelsk, tysk, spansk, italiensk og polsk. Desuden har vi et fast samarbejde med kolleger i fransk, portugisisk, nederlandsk, rumænsk, russisk, ukrainsk og kinesisk og kan også løse opgaver inden for disse sprog.

Siden 1978 har Alpha-Lingua oversat juridiske, økonomiske og tekniske dokumenter, og vi har derfor en solid erfaring med oversættelse på et fagligt højt niveau.

Juridisk gyldighed

Skal du bruge en oversættelse i en juridisk sammenhæng eller i relation til offentlige myndigheder i Danmark eller i udlandet? Som translatører kan vi forsyne din oversættelse med en bekræftelsespåtegning og et stempel, så den har juridisk gyldighed.

Personlig service

Som kunde hos Alpha-Lingua har du direkte kontakt med den translatør, som varetager din oversættelse. Vi sætter os grundigt ind i din tekst samt fagterminologi og målgruppe, så du får en oversættelse, der er sprogligt korrekt og loyal overfor din udgangstekst.

Oversættelser tilpasset kulturelle forhold

Når vi oversætter faglige dokumenter, undersøger vi, om der er juridiske, politiske, kulturelle eller andre særlige forhold i modtagerlandet, som vi skal tage højde for. I kraft af vores indgående kendskab til forskellige sprogområder sikrer vi, at oversættelsen er tilpasset den udenlandske modtagers forhold.

Spidskompetencerne i Alpha-Lingua

Hos Alpha-Lingua oversætter vi alle typer dokumenter og tekster, men det er i særdeleshed den juridiske fagsprogsgenre, der er vores specialeområde. På følgende undermenupunkter kan du læse nærmere om, hvilke dokumenttyper, vi oversætter, inden for:

Juridisk oversættelse, økonomisk oversættelse og teknisk oversættelse.