Hvad siger kursisterne om italiensk undervisningen?

Udvalgte udsagn om Carina Graversens undervisning

 

Carina har et drive og en energi, der vækker et særligt engagement og gå-på-mod i den studerende

”Carina er en fantastisk kompetent italienskunderviser. Hun besidder et højt fagligt niveau, der matcher hendes kursusudbud. Carina har et drive og en energi, der vækker et særligt engagement og gå-på-mod i den studerende – både i undervisningen og under forberedelserne til undervisningen. Jeg har altid haft oplevelsen af, at alle studerende på holdet kunne mærke Carinas udprægede interesse for den enkeltes forbedring og udvikling på tværs af alle faglige niveauer.”
–Agnethe Calledda, Forberedelseskursus til tolke- og translatøreksamen

Carina er en fantastisk underviser med gedigen faglig viden, stort engagement og et smittende humør

”Efter i mange år at have haft en stor drøm om at lære italiensk fik jeg mulighed for et kursus hos Carina. Hun tilrettelagde et intensivt kursusforløb på et par uger – skræddersyet til mig og med udgangspunkt i mine forudsætninger. Carina er en fantastisk underviser med gedigen faglig viden, stort engagement og et smittende humør – undervisningen hos Carina var rigtig sjov! Jeg gik altid meget glad fra undervisningen og glædede mig til at komme i gang med hjemmeopgaverne og til de kommende undervisningsgange.
Det var en stor fornøjelse at følge undervisning hos Carina! Mit faglige udbytte fra kurset var også stort, og jeg følte, at jeg på den korte tid lærte utrolig meget. Undervisning hos Carina kan varmt anbefales alle som ønsker at lære italiensk af en dygtig og passioneret underviser.”
–Ulrika Winkler

Carina er mester i at finde ud af, hvilken undervisningsform der passer til den enkelte, og det gør, at kvaliteten er helt i top

”Grunden til, at jeg har valgt at få privatundervisning hos Carina, er, at hun tilbyder en skræddersyet og personlig undervisning. Carina er mester i at finde ud af, hvilken undervisningsform der passer til den enkelte, og det gør, at kvaliteten er helt i top. Det går meget hurtigere med indlæringen, og man kommer sit mål nærmere på kortere tid. Jeg følger et intensivt kursus og får rigtig meget ud af det, både sprogmæssigt og kulturelt. Mit mål er at komme op på C1 niveau, da jeg gerne vil arbejde med sproget i en eller anden forstand. Jeg er på B2 niveau nu, og det går stærkt fremad. At blive undervist af Carina er en meget udbytterig oplevelse, og samtidig er det også sjovt. Jeg kan varmt anbefale det.”
–Ayse Polat

Danmarks dygtigste italiensklærer

“Jeg har gennem flere år sammen med en lille gruppe medkursister fulgt private, intensive undervisningsforløb i italiensk konversation hos Carina. Dels for at blive bedre til at tale italiensk, dels for bedre at kunne forstå den italienske kultur, som den udtrykkes gennem sproget. Carina gennemfører altid meget veltilrettelagte undervisningsforløb, hvor vi har mulighed for at tale en masse italiensk.
Undervisningen er levende og varieret og bygger på den helt rigtige blanding af spændende og udfordrende tekster, en kompetent gennemgang af den nødvendige grammatik og selvfølgelig – og frem for alt – en levende samtale. Carinas høje faglige niveau både i relation til det sproglige og det pædagogiske er man aldrig et sekund i tvivl om.
Jeg sidder ofte med fornemmelsen af, at jeg er heldig at blive undervist af Danmarks dygtigste italiensklærer. Jeg kan klart mærke, at disse intensive forløb virkelig rykker mig et stort skridt fremad i forhold til mine italienskkundskaber. Det slår aldrig fejl – man går altid hjem fra en italiensktime hos Carina i godt humør og med følelsen af at være blevet bedre til italiensk, end da timen startede.”
–Niels Bülow Andersen, Projektchef og mangeårig italienskkursist

… jeg får en god og brugbar indføring i grammatikken, kombineret med indsigt i italiensk kultur og historie

”Med familiens mange rejser til Italien var det oplagt at tage et italienskkursus. Mit behov var på ’turistniveau’ og at kunne forstå og udtrykke mig på Italiensk. Jeg startede derfor på begynderkurset, men er fortsat, nu på 9. år, på konversationskurset, fordi jeg her får mulighed for såvel at vedligeholde mit italienske, som at jeg får en god og brugbar indføring i grammatikken, kombineret med indsigt i italiensk kultur og historie. Undervisningen er veloplagt og tilpasset holdets niveau og deltagernes interesser, så det har altid været både afvekslende og sjovt at deltage.”
–Susanne Laage, Frederiksberg

… blev igennem hele undervisningen udfordret, støttet, rost og rettet på hver vores individuelle niveau

”I foråret fulgte jeg et konversationskursus hos Carina. Undervisningen foregik hovedsageligt på italiensk (grammatik forklaret på dansk). Carina er en særdeles kompetent og engageret lærer. Vi lavede afvekslende samtale- og grammatiske øvelser med brug af forskellige arbejdsformer. Vi præsenterede et emne efter eget valg og blev igennem hele undervisningen udfordret, støttet, rost og rettet på hver vores individuelle niveau. Meget udbytterigt.”
–MH tidl. gymnasielærer

… stor entusiasme

“Carina underviser i italiensk med stor entusiasme, grundighed og en humor, som gør undervisningen sjov, spændende og afvekslende.”
–Anne Riber, Tårnby

Jeg har de sidste ca. 5 år fulgt Carinas kurser…

”Jeg har de sidste ca. 5 år fulgt Carinas kurser – dels på fortsættelseskursus (de sidste 3 år på konversationsniveau) og dels på mindre sommer/vinterkurser af mere intensiv karakter. Det har været en stor oplevelse at have mulighed for at sætte sig ind i et fremmed sprog og blive præsenteret for kulturen i et andet land. Og frem for alt har det været sjovt!”
–Privat kursist

Hun er veluddannet med et kraftigt sprogligt fundament

”Jeg har erfaring med Carina Graversens undervisning på både korte og længere kurser i italiensk, som jeg har nydt både for deres berigende indhold og for Carinas altid sprudlende humør. Hun er veluddannet med et kraftigt sprogligt fundament, og i undervisningen har hun altid været godt forberedt og har mødt eleven med stor respekt og forståelse for elevens forudsætninger og personlighed.”
–Ole, AOF- og privatkursist

… den fødte pædagog med en engels tålmodighed

”At det blev italiensk jeg valgte til min efteruddannelse skyldes min store glæde ved Italien, kunsten, sproget, maden, menneskene, landskabet, og jeg kan kun sige, at det var et heldigt valg. Når jeg kan sige det så kategorisk skyldes det ikke mindst Carina Det viste sig meget hurtigt, at hun var den fødte pædagog med en engels tålmodighed, når der var brug for det.
Ved mine mange rejser til Italien gik det meget hurtigt op for mig, hvor nyttigt det var, at jeg fik undervisning af Carina. Til at begynde med turde jeg ikke åbne munden, men langsomt fik jeg mere og mere mod til at samtale med italienerne, og i dag føles det helt naturligt at slå over i italiensk, når min kone og jeg besøger Italien.
Carinas valg af undervisningsmateriale er uovertruffet, og hver gang hun har været i Italien, kommer hun begejstret hjem med noget nyt, som skal prøves. Vi har gennemgået det italienske køkken, den italienske kunst, geografien og politikken, og ikke mindst hvordan italienerne bor og lever.
Carina er, udover at være et utroligt rart menneske, en fantastisk underviser, der arbejder med en sjælden ildhu og med en legendarisk tålmodighed. Det er mit håb at der vil være mange, der opdager hendes store talent.”
–Lars Christian Balslev, Holte

Hun anvender bøger, som i mange tilfælde er hjembragt fra Italien, avisartikler, lytteøvelser og film, så undervisningen altid er varieret

”Jeg har læst italiensk som privatelev hos Carina igennem flere år, og det har altid været både lærerigt og sjovt. Fra starten som absolut begynder og til i dag, hvor jeg læser bøger på italiensk og nogenlunde kan udtrykke mig, har Carina altid fundet lærebøger og kursusmateriale, som passede til niveauet. Hun anvender bøger, som i mange tilfælde er hjembragt fra Italien, avisartikler, lytteøvelser og film, så undervisningen altid er varieret. Samtidig er Carina god til at finde og arbejde med de svage punkter hos den enkelte og til at forklare grammatik og sproglige nuancer. Det en stor fordel, at både dansk og italiensk tales og skrives som modersmål.”
–Ann Louring Roldan, MediTeam Consulting ApS

 

Italiensk

Certificeret translatør og tolk i italiensk

Carina Graversen
Tlf. +45 26 27 12 48
graversen@alpha-lingua.dk

Om Carina