Underviser

Alpha-Lingua Kursers sprogkurser og kulturtræning i italiensk varetages af Carina Graversen, der er statsautoriseret translatør og tolk i italiensk fra CBS og har italienske rødder. Hun har boet, studeret og arbejdet i Italien og har derfor et indgående kendskab til italienske samfundsforhold og en nuanceret forståelse for italiensk mentalitet og kultur.

Siden 2001 har Carina Graversen undervist i italiensk i private og offentlige virksomheder, på CBS og på Københavns Universitet. I 2008 oprettede hun Alpha-Lingua Kurser. Hun efteruddanner sig desuden løbende på Università per Stranieri di Perugia og på Rimini Academy.

Det skal være motiverende at dygtiggøre sig
Carina Graversens sprogundervisning gennemføres på en interessant, aktuel og vedkommende måde. Hun arbejder ud fra den holdning, at det skal være motiverende, og ikke mindst sjovt, at dygtiggøre sig.

I undervisningen inddrager og diskuterer hun forskelle og ligheder mellem danskere og italienere og bruger de nyeste undervisningsmetoder. Undervisningsmaterialerne er på italiensk, og et par gange om året rejser Carina Graversen til Italien og køber de nyeste bøger og materialer til sin italienskundervisning.

Igennem årene har hun opbygget et større bibliotek af lærebøger, grammatikoversigter, letlæsningsbøger, musik og film. Så om kursistens interesser er inden for mad, sport, musik, biler eller andet, har Carina Graversen materiale, der passer.

Som en engageret og professionel medspiller klæder Carina Graversen kursisterne på til kulturelt og sprogligt at kunne begå sig i det italienske samfund.

I undervisningen serveres der italiensk kaffe og biscotti.

For mere information
Hvis du vil vide mere, er du velkommen til at kontakte Carina GraversenTelefon 33 14 66 26.