Engelsk translatør søges til kontorfællesskab

Engelsk translatør søges til kontorfællesskab i København

Alpha-Linguas ene translatør i engelsk Mette Davies har fået job i udlandet, så nu søger translatør Anne Simonsen en ny engelsk translatørkollega til at bistå med oversættelser og evt. tolkeopgaver mellem dansk og engelsk.

Translatøropgaver indenfor det juridiske område

I translatørfællesskabet Alpha-Lingua i København K løser vi særligt opgaver inden for det juridiske område, så det er vigtigt, at du kan og vil arbejde med denne genre. Da en væsentlig del af opgaverne bestilles af myndigheder på Justitsministeriets område, er det afgørende, at du er optaget på Rigspolitiets midlertidige tolkeliste.

Om du har kort eller lang erfaring, er ikke det vigtigste for os, og idet der ikke er tale om en traditionel ansættelse, skal du have dit eget CVR-nr. Alpha-Linguas translatører er alle selvstændigt erhvervsdrivende, så det er en forudsætning, at du også er det.

Du kan se mere om Alpha-Lingua på vores hjemmeside: www.alpha-lingua.dk.

Hvis du er interesseret eller gerne vil vide mere om, hvordan vi arbejder sammen i et kontorfællesskab, så send en mail til Anne på simonsen@alpha-lingua.dk, hvor du fortæller lidt om dig selv, og hvad du gerne vil bidrage med. Vi glæder os til at høre fra dig.