Pakkeløsninger til de nye legaliserings-procedurer

Alpha-Lingua tilbyder hjlælp de nye legaliseringsprocedurer

Alpha-Lingua tilbyder pakkeløsninger til de nye legaliseringsprocedurer
Som vi tidligere har skrevet om på vores hjemmeside her, er der pr. 3. juli 2017 kommet nye regler vedr. legalisering af bekræftede oversættelser. Kort sagt indebærer reglerne, at en bekræftet oversættelse først skal legaliseres hos Dansk Erhverv, før den kan blive legaliseret af Udenrigsministeriet med en apostille. For at imødekomme dette nye behov, har Alpha-Lingua sammensat to pakker, afhængigt af hvor meget du som kunde selv kan/vil tage dig af.

Gør-det-selv-pakken
Med vores nye Gør-det-selv-pakke får du som kunde adgang til vores medlemsrabat hos Dansk Erhverv, så du skal betale mindre for deres stempel. Denne pakke forudsætter, at du efter afhentning af oversættelsen selv sørger for at få den stemplet hos Dansk Erhverv og indhente apostille(r) hos Udenrigsministeriet.

Vi-gør-det-for-dig-pakken
Med vores Vi-gør-det-for-dig-pakke kan du trygt overlade alt bøvlet til os, således at du blot skal komme og hente den færdige og stemplede oversættelse – eller få den tilsendt. Vi sørger for at få oversættelsen stemplet hos Dansk Erhverv og indhente apostille(r) hos Udenrigsministeriet, herunder lægger ud for alle udgifter til stempel, apostille og budservice. Det bliver ikke nemmere!

Kontakt os for at høre mere om vores pakker på info@alpha-lingua.dk, eller ring til os på 33 14 66 26.