Danmark er en meget populær destination for giftelystne par fra hele verden

Det er let at blive gift i Danmark for udlændinge

En kort sagsbehandlingstid og færre dokumentationskrav gør Danmark til en attraktiv bryllupsdestination, når udlændinge vil styre uden om bureaukrati og lange ventelister i hjemlandet. Især par med to forskellige nationaliteter har lettere ved at blive gift i Danmark end i det land, de bor i. Mange lande har desuden regler om, at man skal have befundet sig i landet i en længere periode, før man kan blive gift.

Siden den 15. juni 2012, hvor det blev lovligt for homoseksuelle par at blive gift i Danmark, har man også oplevet en stigning af vielser af udenlandske par af samme køn.

Alpha-Lingua hjælper gerne med giftermål

Alpha-Lingua har hjulpet mange forelskede og giftelystne par. Vi ligger kun 200 m fra Københavns Rådhus og har der afleveret adskillige bekræftede oversættelser, da Rådhusoplysningen stiller krav om, at udenlandske dokumenter er oversat af en autoriseret translatør til dansk, engelsk eller tysk. Vi har også har haft stor fornøjelse med at tolke under vielsesceremonien.

Dokumentationskrav til dig, der ønsker at blive gift i Danmark:

• Kopi af billedsiden i jeres pas
• Kopi af bevis for lovligt ophold i Danmark, med mindre du er statsborger i et visumfrit land.
• Kopi af civilstandsattest fra det land, hvor man bor i. Civilstandsattesten skal være mindre end fire måneder gammel.
• Enke/enkemand, skal vedhæfte en kopi af skifteretsattesten. Ved dødsfald i udlandet skal den originale dødsattest fremvises
• Hvis man er skilt i udlandet og skilsmissen ikke er registreret i cpr-registeret, skal man sende kopi af den originale, endelige skilsmissedom, som ikke kan ankes yderligere.
• Bemærk, at visse udenlandske skilsmissedomme og dødsattester skal legaliseres.

Nogle spørgsmål? Skriv til os på info@alpha-lingua.dk, så uddyber vi gerne.