Forretningstolkning

Forretningstolkning

Alpha-Lingua tolker for virksomheder ved forretningsmøder, forhandlinger, messer, pressekonferencer og virksomhedsbesøg i Danmark og i udlandet til og fra engelsk, tysk, spansk, polsk og italiensk. Som certificerede translatører og tolke med speciale i juridisk, økonomisk og teknisk sprog kan vi tolke på et højt fagligt niveau.

Du bemærker ikke, at der er en tolk til stede
Som kunde skal du hverken tidsmæssigt eller indholdsmæssigt mærke din tolks tilstedeværelse ved for eksempel et forretningsmøde. Tolkene fra Alpha-Lingua sikrer, at du kan kommunikere ubesværet med dine udenlandske samarbejdspartnere. Vi sætter os grundigt ind i din konkrete situation før tolkeopgaven, indtager en diskret position og tolker hurtigt og præcist.

Råd og vejledning
Arbejder du med internationale samarbejdspartnere, kan vi vejlede dig om kulturelle og samfundsmæssige forhold i vores sprogområder. Vi kan introducere dig til mødestrukturer og kulturelle normer i udlandet, og vi kan forklare dine udenlandske samarbejdspartnere om normerne i Danmark.

Udover at tolke kan vi også hjælpe med oversættelse af juridiske, økonomiske og tekniske dokumenter. Se mere under juridisk oversættelse, økonomisk oversættelse og teknisk oversættelse.

For mere information kontakt os venligst på telefon 33 14 66 26 eller info@alpha-lingua.dk.