Hvad koster en tolk?

Alpha-Lingua tilbyder forskellige typer tolkning

Prisen for at engagere en tolk afhænger af opgaven, omstændighederne og varigheden samt placeringen af tolkeopgaven.

Alle tolke hos Alpha-Lingua er selvstændige erhvervsdrivende og tilbyder forskellige typer tolkning og har forskellige takster.

Du kan læse om de forskellige former for tolkning, som tilbydes i Alpha-Lingua her:

Den endelige pris

Det har betydning for den endelige pris, hvordan der skal tolkes, hvor der skal tolkes, hvor mange der skal tolkes for, hvor længe der er brug for tolken og hvor i landet eller udlandet, tolkningen skal foregå.

Online tolkning

Der er også nogle andre forhold, der har betydning for prisen. Nemlig om det foregår fysisk eller online. I visse tilfælde kan tolken være med på en onlineforbindelse fremfor at møde op fysisk. I andre tilfælde er dette ikke muligt. Spørg tolken til råds om dine muligheder.

Tolkeudstyr

Til nogle former for tolkning er der behov for tolkeudstyr i form af en tolkekabine eller et hvisketolkeanlæg. Oftest er det rekvirentens opgave at sikre disse faciliteter. Dog er du altid velkommen til at henvende dig til Alpha-Lingua for råd og vejledning om, hvorvidt opgaven kræver udstyr, hvilket udstyr der kræves og hvor dette udstyr kan anskaffes.

Få en pris

Kontakt Alpha-Lingua og fortæl os om dit behov for en tolk. Dernæst sætter vi dig i kontakt med den relevante tolk, som kan give dig et tilbud.

Kontakt os her.