Hvad betyder certificeringen?

Alle translatører og tolke hos Alpha-Lingua er certificerede inden for deres respektive sprog

Certificeringen udstedes af Translatørforeningen. Vil du vide mere om Translatørforeningen, der er Danmarks ældste interesseorganisation for translatører og tolke, kan du gå ind på foreningens hjemmeside translatørforeningen.dk

Certificeringen er din garanti

Medlemskab af Translatørforeningen kræver som minimum en kandidatuddannelse fx i oversættelse og tolkning, og dermed er certificeringen din garanti for, at vi er højtuddannede og erfarne inden for juridisk, økonomisk og teknisk oversættelse og tolkning. Den betyder også, at vi har forpligtet os til at overholde Translatørforeningens etiske regelsæt, som læner sig op ad kravene i den tidligere danske tolkelov, hvor tavshedspligt og ubestikkelighed er to vigtige hjørnesten.

Uddrag fra Translatørforeningens etiske regler

“Formålet med de etiske regler er at sikre en høj faglig og etisk standard blandt (Translatørforeningens) medlemmerne, således at der altid er tillid til medlemmernes virke som translatører og tolke.

De etiske regler afspejler i vid udstrækning den lovgivning, der var gældende for statsautoriserede translatører og tolke frem til 1. januar 2016, som blandt andet stillede krav om kompetencer, tavshedspligt, ubestikkelighed og hurtig udførelse af arbejdet under henvisning til reglerne for statslige embedsmænd.”

Du finder de etiske regler i deres fulde længde her: translatorforeningen.dk/certificerede-translatoerer-og-tolke/etiske-regler-og-faglige-forpligtelser

Kend os på titlen ‘certificeret’

Alle medlemmer af Translatørforeningen får udstedt et certifikat og er berettiget til at kalde sig ‘certificeret’ og ‘Medlem af Translatørforeningen’.

Alle translatører og tolke hos Alpha-Lingua er således certificeret i deres fremmedsprog og kan findes på Translatørforeningens hjemmeside: translatorforeningen.dk/certificerede-translatoerer-og-tolke/find-translatoer

Vil du i øvrigt læse om vores erfaring og specialeområder, kan du læse om hvert enkelt medlem af Alpha-Lingua på siden Hvem er vi?