Ny spansk translatør hos Alpha-Lingua

Ditte Andersen Alpha-Lingua

1. oktober 2018 trådte Ditte Andersen over tærsklen til Alpha-Linguas kontorer i Kattesundet i København for at blive en fast del af vores lille, men fagligt stærke kontorfællesskab.

Spansk tolk og translatør

Ditte Andersen er uddannet cand.ling.merc. i spansk fra CBS i 1994 og korrespondent i 1988 med spansk og engelsk som sprogkombination. Derudover har hun som en af de få i landet en uddannelse fra Spanien i oversættelse mellem spansk, engelsk og tysk.
Ditte er med andre ord et sproghoved uden lige, der siden sin afsluttende eksamen som translatør har beskæftiget sig konstant med at udvikle disse sprogkompetencer. Det har hun blandt andet gjort hos Rigspolitichefen som tolk, på CBS som undervisningsassistent, hos SWECO Danmark A/S som translatør og konsulent, og nu hos Alpha-Lingua som translatør og tolk.

Spansk sproghoved med sprogøre

I sit CV skriver Ditte selv, at hun behersker følgende sprog: engelsk og spansk, svensk, fransk, tysk, catalansk og farsi, dog på mellemniveau. Hos Alpha-Lingua er vi alle certificerede, og det betyder, at Ditte udelukkende vil tilbyde sine ydelser mellem dansk og spansk, mens de øvrige sprog blot vidner om bredden i hendes kompetence-pallette – en pallette, der også fagligt er så bred, at den ville kræve et helt atelier ude på Statens Værksteder, hvis den skulle bruges i sin fulde størrelse; Verdensbanken, EU, danske kommuner, ministerierne, HR-afdelingen hos SWECO er blot nogle af de lærreder, Ditte har brugt til at opbygge sin viden på og indkredse sine ekspertiseområder til.

Specialist i jura og økonomi

Dittes profil passer elegant sammen med Alpha-Linguas profil, som et kontorfællesskab af translatører og tolke, der har specialiseret sig inden for jura og økonomiske anliggender. Og det er netop årsagen til, at det var hos Alpha-Lingua, Ditte valgte at slå sine folder som selvstændig fuldtidstranslatør i spansk.

Vi byder Ditte varmt velkommen og glæder os over at have to spanske translatører under samme tag.

Ditte kan kontaktes på andersen@alpha-lingua.dk og mobil +45 26151224.