Alpha-Lingua udvider med polsk

Paulina Lundén

Polsk translatør og tolk hos Alpha-Lingua

Paulina er uddannet translatør og tolk i polsk fra CBS. Hun har polsk som modersmål og er flydende i dansk. Siden 1992 har Paulina haft egen oversættervirksomhed, hvor hun blandt andet har tolket og oversat for politi, retsvæsen, regnskabsafdelinger og private produktionsvirksomheder, ved messer, for ambassader, på byggepladser, for kursusvirksomheder, for oversætterbureauer og ikke mindst for private kunder – for blot at nævne nogle af hendes kunder.

Hun har efterhånden været mange år i branchen, men hun har også erfaring som bogholder, virksomhedsejer, salgskoordinator, administrator og manager; erhvervsindsigt, der giver hende den helt rette ballast som oversætter og tolk i forhold til at kunne sætte sig ind i de forskellige fagområder, vi møder som translatører og tolke.

Alpha-Lingua tilbyder nu seks sprog

Paulina er samtidig yderst professionel i sit virke, hun har et smittende og nærværende væsen, og så brænder hun for at oversætte og tolke. Nu har hun valgt at gå sammen med os og dermed styrke Alpha-Linguas profil med endnu et sprog. Fremover tilbyder vi således seks sprog fra adressen i Kattesundet: Engelsk, tysk, fransk, spansk, italiensk og polsk.

Læs mere om Paulina her.