Indlæg

Kunsten at oversætte – og formidle den proces til jer

juli 2018

Det er de færreste, der umiddelbart ved, hvad det kræver af forarbejde at aflevere en præcis og retvisende oversættelse af en given tekst. Læs mere »

Skal I giftes i Italien?

juni 2018

Vi får mange henvendelser fra kunder, som skal giftes i Italien, og der er mange praktiske og bureaukratiske ting, man lige skal have styr på for at blive viet i Italien. Vi guider her. Læs mere »

Alpha-Lingua er med på Folkemødet!

juni 2018

Det er nok de færreste, der er klar over, at sprogfolk også forsøger at gøre sig gældende og blive hørt på Folkemødet, der foregår i Allinge på Bornholm i denne uge. Læs mere »

Anne tør, hvor andre må takke nej

maj 2018

Hvad er det, denne Anne tør, spørger du måske dig selv? Hun tør være så tør, at selv det mest knastørre blæk liver op, når der skal oversættes ufatteligt tørre sætninger til eller fra engelsk. Læs mere »

Hvor mange kender du, der har oplevet romerretten live?

maj 2018

Kirsten Jessen hos Alpha-Lingua har haft den store fornøjelse at kunne skippe et par kapitler i jurabøgerne, da hun har oplevet romerretten udspille sig i praksis. Læs mere »

Alpha-Lingua repræsenteret ved EULITA

marts 2018

Engelsk translatør Anne Simonsen deltog i den årlige EULITA-konference, som i år blev afholdt i Bulgarien. Læs mere »

Hvad er en apostille?

marts 2018

Vi uddyber begrebet apostille og minder om de nye regler, der kom i 2017. Læs mere »

Kender du en stjernetolk?

marts 2018

Mød translatør og tolk i italiensk, Silvia Lariani, der til trods for sit perfekte ydre og yderst professionelle tilgang til sit virke, har oplevet at blive starstruck på jobbet. Læs mere »

Assistenza per parlare con le autorità danesi

marts 2018

Alpha-Lingua assiste italiani in Danimarca a prendere contatto con le autorità danesi. Læs mere »

Vil du møde en ægte Alpha-han?

februar 2018

Læs med om fortiden, fremtiden og den næste time set gennem Alpha-Linguas Carsten Eilersens briller. I snart 30 år har han arbejdet som dedikeret fransk translatør og tolk. Læs mere »